Meest recente productie

Loading…

This is Burnett!

Burnett is een jong, ambitieus en ondernemend mediabedrijf. We ontwikkelen en produceren TV-formats en TV-programma’s voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Daarnaast produceren we met veel plezier kwalitatieve videoproducties zoals bedrijfsfilms, commercials en wervingsvideo’s. 


Bedrijven waar we voor werken bieden we met onze diensten de mogelijkheid om ondernemers en professionals binnen een duidelijk afgebakende doelgroep te bereiken, te raken en te binden.

 

Met gepaste trots kunnen we daarom zeggen dat wij in 11 jaar tijd:


  • 136 TV-programma’s produceerden en uitzonden
  • Meer dan 1.000 berijven onze klanten mogen noemen
  • 33,6 TB aan videomateriaal hebben geproduceerd (en dat is veel…!)
  • 1.058 Bedrijfsfilms en video\'s produceerden

 

 

Begin 2015 werkten zeventien betrokken medewerkers en vier enthousiaste stagiaires samen aan de verdere realisering van onze ambitie en daarmee de groei van ons bedrijf en die van onze klanten.

 

Wilt u ook de kracht van video gebruiken om uw bedrijf of product te promoten in binnen en buitenland? Dan zijn wij daarin graag uw partner!

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan rustig verder op onze website of neem contact op via +31 (0)76 523 6680 of stuur een e-mail naar info@burnetttelevision.com

Welkom bij Burnett!

Bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van televisie, video, commercials en bedrijfsfilms.

Ben jij, een punctuele, flexibele regelneef (of -nicht), op zoek naar een stageplek van september tot februari (of langer) als traffic medewerker? Klik hier voor een mooie plek bij Burnett Television!


Burnett Television
Neerloopweg 23, 4814 RS Breda
info@burnetttelevision.com
+31 (0)76 523 66 80