Meest recente productie

Burnett Television

Loading…

This is Burnett!

Burnett Television is een onafhankelijke televisieproducent. Wekelijks bereiken wij met onze programma's meer dan 1,5 miljoen kijkers. We ontwikkelen formats en produceren commerciële televisieprogramma’s in eigen huis en zijn daardoor een strategische partner voor conceptontwikkeling en producties op het gebied van televisie, video, commercials en bedrijfsfilms.

 

Burnett is in 2003 opgericht vanuit de visie door middel van (video)communicatie bij te dragen aan het succes van mensen en organisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een middelgrote televisieproducent met ervaring in een grote diversiteit aan branches.

 

Met gepaste trots kunnen we daarom zeggen dat wij in 11 jaar tijd:

127 TV-programma’s produceerden en uitzonden
841 Bedrijven onze klanten mogen noemen

33,6 TB aan videomateriaal hebben geproduceerd (en dat is veel…!)

380 Bedrijfsfilms produceerden

 

Begin 2015 werkten zeventien betrokken medewerkers en vier enthousiaste stagiaires samen aan de verdere realisering van onze ambitie en daarmee de groei van ons bedrijf en die van onze klanten.

 

Wilt u ook de kracht van video gebruiken om uw bedrijf of product te promoten in binnen en buitenland? Dan zijn wij daarin graag uw partner!

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan rustig verder op onze website of neem contact op via +31 (0)76 523 6680 of stuur een e-mail naar info@burnetttelevision.com

Welkom bij Burnett!

Bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van televisie, video, commercials en bedrijfsfilms.

Hafen TV brengt ceremonie rondom maiden call van ´s-werelds grootste containerschip in beeld in de Rotterdamse haven! 


Burnett Television
Neerloopweg 23, 4814 RS Breda
info@burnetttelevision.com
+31 (0)76 523 66 80